stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, despre atacurile lui Iordache (PND): „S-ar putea la un moment dat sa si explice de ce face acele afirmatii… intr-o carte. Afirmatiile lui sunt false”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac (PSD), a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu doreste sa „marseze” la atacurile lansate in ultima perioada de consilierul judetean Catalin Iordache (PND) la adresa sa, subliniind ca afirmatiile PND-istului „sunt fabule”.

„N-as vrea sa comentez foarte mult atacurile lui la persoana mea si nu as vrea sa marsez foarte mult pe aceasta carte sau telenovela pe care vrea sa o scrie despre fosta si actuala viata politica. Ar trebui sa fiu co-autor, asa ca il lasam pe domnul Iordache sa faca comentarii in continuare. S-ar putea la un moment dat sa si explice de ce face acele afirmatii….o sa explice in carte. Sunt atacuri dure, dar foarte departe de adevar. El stie foarte bine asta”, a spus Chiriac.

Recent, seful judetului a lasat sa se inteleaga ca atacurile venite din partea consilierului judetean PND, care l-a numit, printre altele, „o copie proasta a lui Bunea Stancu”, vin ca urmare a faptului ca i-a refuzat solicitarea de a-l numi intr-o functie de conducere la HC Dunarea.

Comentarii