stiri Braila – debraila.ro

Ce spune Rotaru, seful interimar al PSD Braila, despre candidatura lui Tudose: „Cat am fost presedinte, filiala a castigat alegerile locale si parlamentare. M-as intoarce secretar general”

Senatorul Ion Rotaru, cel care se afla la conducerea Organizatiei Judetene PSD din februarie 2016, cand a preluat interimatul de la Aurel Simionescu – atunci, retinut si arestat preventiv intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie, nu va candida la alegerile interne care vor avea loc in urmatoarele saptamani.

Il sustine pe fostul premier Mihai Tudose la sefia filialei si spune ca si-ar dori sa se intoarca pe pozitia de secretar-general, pe care a ocupat-o ani buni.

„Am condus doi ani si opt luni organizatia, am trecut prin doua cicluri electorale, unde PSD a obtinut rezultate foarte bune: avem primarul municipiului, presedintele Consiliului Judetean, primarii oraselor Ianca, Insuratei si Faurei, primarii a mai mult de jumatate dintre comune, trei deputati din cinci si un senator din doi. Rezulatele, obtinute prin efort si prin munca intregii echipe pe care am coordonat-o, vorbesc de la sine. Cred ca e momentul sa ma opresc. Eu consider ca reintoarcerea domnului Tudose in fruntea organizatiei e un castig. Eu am preluat organizatia intr-o situatie mai putin dorita si placuta, dumnealui a fost ales (n.r. decembrie 2014). Are intreaga mea sustinere si sper sa aiba parte de aceleasi rezultate, daca nu chiar si mai bune”, a declarat Rotaru pentru DEBRAILA.ro.

Liderul interimar al social-democratilor braileni a mai precizat faptul ca la sfarsitul saptamanii va fi stabilita data cand va fi organizata conferinta judeteana de alegere a noului presedinte: „Eu raman alaturi de echipa, sunt un om de echipa si ma voi implica in continuare. Cel mai probabil, daca si colegii isi vor dori, ma voi intoarce sa fiu secretar general, functie vacanta.”

Mihai Tudose, REACTIE: „Este o onoare sa candidez la sefia PSD Braila. Le multumesc public colegilor mei de la Braila, care m-au propus si ma sustin”

Comentarii