stiri Braila – debraila.ro

Cazul “Grenada”. Fiica și ginerele AU REFUZAT ordinul de protecție. Poliția: pistol letal fără muniție și grenadă de antrenament

Scandal în mijlocul străzii, în cartierul Lacu-Dulce. Totul s-a întâmplat, marți după-amiază, în jurul orei 15:00, pe strada Arad, care, după apelul la 112, a fost blocată de polițiști.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, doi bărbați, socru și ginere, s-au luat la ceartă, aruncându-și cuvinte grele. Spiritele s-au aprins, iar tânărul de 27 de ani l-a lovit pe bărbatul de 52 de ani.

Conflictul a pornit de la faptul că bărbatul de 52 de ani și-ar fi amenințat cu moartea fiica și pe concubinul acesteia.

Lovit de ginerele său, brăileanul ar fi ieșit în drum cu un pistol și o grenadă de antrenament.

Alertați, oamenii legii au ajuns la fața locului, găsind pistolul și grenada asupra victimei, care a și fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Totodată, polițiștii au vrut să emită un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului înarmat, însă fiica și ginerele au refuzat să fie“protejați” de lege.

Oamenii legii au ridicat pistolul fără elemente de muniție și grenada de antrenament, iar polițiștii de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de arme și muniții letale.

Comentarii