stiri Braila – debraila.ro

Caprariu, candidatul PNL-Braila Noua la Primarie, REVINE: „Primarul Cibu a pastrat un aparat PSD!” | „Membrii PNL nu mi-au reprosat ca l-am criticat!”

Lucian Caprariu, candidatul Aliantei PNL-Braila Noua pentru fotoliul de primar al municipiului, isi sustine in continuare opinia potrivit careia Constantin Sever Cibu, singurul primar liberal al Brailei post-decembriste, „nu a schimbat structura si «deep state»-ul PSD”.

Mai mult decat atat, liderul partidului local Braila Noua sustine ca Cibu ar fi regretat faptul ca „a pastrat un aparat PSD”.

„Probabil s-a gandit ca acei oameni au experienta si nu i-a schimbat cand ar fi trebuit. Din cate stiu, si dansul a regretat acest lucru. Dansul a spus, din cate stiu eu, ca regreta… (n.r. Jurnalist: Unde a declarat?) Asa am auzit. Este o realitate ca domnul Cibu, la vremea respectiva, a pastrat un aparat PSD. Ma refer la acei sefi de… Anghelescu, Iorga sau care au fost… (n.r. Jurnalist: Erau functionari publici…) Au mai fost situatii si in alte parti…”, a declarat candidatul PNL-Braila Noua la Primarie.

Totodata, Lucian Caprariu a precizat ca „nu a auzit niciun repros de la membrii PNL” cu privire la criticile la adresa fostului primar liberal.

Caprariu, candidatul PNL-Braila Noua la Primarie, il CRITICA pe Cibu, singurul primar liberal al Brailei de dupa ’89: Nu s-a batut cu statul-paralel PSD! | „Si de asta suntem aici!”

Comentarii