stiri Braila – debraila.ro

Capatina, singurul candidat INDEPENDENT pentru CLM Braila: „Am dus o campanie curata! Asa voi fi si in Consiliul Local Municipal, daca brailenii imi vor acorda increderea si votul lor”

Dan Capatina, singurul candidat independent pentru Consiliul Local Municipal, face un apel la braileni sa mearga, pe 27 septembrie, la urne si sa-si exercite dreptul de vot.

Acesta sustine ca se asteapta ca la unele sectii de votare sa se formeze cozi, deoacere oamenii trebuie sa respecte regulile de siguranta si prevenire impuse in pandemie, dar ii indeamna pe braileni sa aiba rabdare si sa voteze.

„Cred ca se merita o ora de asteptare la coada pentru soarta orasului in urmatorii 4 ani!”, a declarat Capatina.

Candidatul independent pune accent in special pe prezenta tinerilor la vot, avand in vedere ca in ultimii ani electorali, prezenta acestora a fost mult mai mica decat cea a persoanelor trecute de 40-50 ani.

„Tinerii ar trebui sa ia exemplul celor mai in varsta care, la fiecare scrutin de vot, merg si voteaza. Probabil acestia din urma inteleg cel mai bine importanta acestui drept”, sustine Dan Capatina.

Cat despre campania electorala, Capatina a tinut sa sublinieze exemplul personal.

„Am dus o campanie electorala curata, mi-am prezentat proiectele propuse pentru mandatul de consilier local municipal, nu am formulat atacuri la persoana sau la adresa partidelor si nici nu mi-am dat cu parerea despre celelalte oferte electorale. Am demonstrat ca se poate sa-ti respecti contracandidatii politici si sa respecti cetatenii cu drept de vot care vor lucruri concrete, nu circ. Asa voi fi si in Consiliul Local Municipal, daca brailenii imi vor acorda increderea si votul lor. Voi vorbi doar despre proiecte, imi voi respecta promisiunile electorale si voi sustine orice initiativa menita a aduce bunastarea brailenilor, indiferent cine este autorul acesteia. In Consiliu trebuie sa existe echipa, nu orgolii”, a mai afirmat candidatul independent pentru CLM Braila.

Dan Capatina este fost lucrator MAI, iar in prezent este antrenor de kickbox. S-a hotarat sa candideze la aceste alegeri locale pentru o functie de consilier local municipal, pentru ca autoritatile sa puna mai mult accent pe Sport, sa-l readuca la valoarea de odinioara si sa-l sprijine continuu. Capatina ocupa pozitia 15 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Municipal.

Comentarii