stiri Braila – debraila.ro

Cand incep chinezii angajarile la fabrica de corpuri de iluminat de la Armonia

Primarul Marian Dragomir a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca grupul „Liting Universal” din China desfasoara lucrari de amenajare a fabricii in incinta fostului mall Armonia, unde vor fi produse lampi, veioze si alte produse electrice de iluminat locuinte, in special bazate pe tehnologie LED.

Intrebat daca stie cand vor demara chinezii angajarile, edilul a anuntat ca recrutarile vor incepe in primavara anului viitor.

„Ei nu au inceput oficial recrutarile pentru personalul care va lucra in acea fabrica. In momentul in care vor incepe angajarile vor face public locul in care se depun CV-urile, pe ce e-mail se trimit. Noi estimam ca ei vor sa faca aceste angajari din primavara anului 2018. Este un lucru important faptul ca au avansat foarte mult si au inceput deja sa lucreze la interior, adica au terminat partea de demolare si au inceput sa lucreze la interior. Exista informatii ca au venit si primele utilaje din China. La fel, un numar de absolventi, care au calificare in zona graficii pe calculator, au plecat la specializare in China. Nu sunt foarte multi, sunt cinci sau sase. Acestia vor lucra pe partea de editare grafica anul viitor. Se fac niste pasi concreti”, a spus Dragomir.

Comentarii