stiri Braila – debraila.ro

“Canciu, servitorul deputatului-bătăuș de la Cireșu!” | Viceprimarul Jantea: “Bagă până și copiii în circul politic! Se leagă de niște fotografii de la activitatea “Nepoți pentru bunici” | PNL-istul numise “mascaradă” publicarea unor fotografii cu minori din timpul unui eveniment al Primăriei, deși Facebook-ul PNL e plin de poze cu micuți în timp ce primesc cadouri de la liberali

Alexandru Jantea Crican, viceprimarul Brăilei, a lansat un atac dur la adresa lui Cătălin Canciu (foto sus – dreapta), președinte PNL – Organizația Municipală și secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Social-democratul l-a numit pe liberal „servitorul deputatului-bătăuș de la Cireșu” (n.r. cu referire la Alexandru Popa, liderul PNL) și l-a acuzat de ipocrizie.

Reacția vine după ce liberalul a caracterizat ca fiind „mascaradă” și „manipulare” faptul că Primăria Brăila a publicat pe Facebook fotografii de la activitatea “Nepoți pentru bunici” (foto jos), organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar și în care apar copii alături de primarul Marian Dragomir, părinți și cadre didactice. Totodată, Cătălin Canciu subliniase că „a intrat în vigoare o lege care protejează imaginea minorilor”.

Viceprimarul Jantea afirmă că „singură mascaradă de aici e chiar modul în care face politică acest PNL-ist”, publicând poze preluate de pe pagină de Facebook PNL Brăila în care apar minori fotografiați în timp ce primesc cadouri de la diverși politicieni liberali, fără ca fețele să le fie blurate.

„Că să înțelegeți cât de IPOCRIT poate fi Canciu, sluga deputatului de la Cireșu!”

REACȚIA viceprimarului Brăilei:  

„Canciu de la PNL Brăila e cel mai ieftin politician posibil: bagă până și copiii în circul politic!!!!

Doar ca să bifeze un atac de doi lei la administrația locală, profesorul Canciu, ajuns între timp servitorul deputatului-bătăuș Popa de la Cireșu, se leagă de niște fotografii de la activitatea “Nepoți pentru bunici”, organizată de Primăria Brăila în parteneriat cu grădinițele.

Canciu, secretar de stat ba la Muncă, ba la Turism, că tot îi place cuvântul “politruc”, spune că fotografiile amintesc de “Epoca de Aur” și că e “mascaradă”, “manipulare” faptul că niște copii apar alături de primarul Brăilei la o frumoasă activitate!

Singura mascarada de aici e chiar modul în care face politică acest PNL-ist! Să bagi niște copii în atacurile tale politice doar ca să dormi mai liniștit că ai scris și tu ceva pe Facebook e josnicie.

Pe Facebook-ul PNL Brăila sunt o mulțime de fotografii în care apare și Canciu alături de copii. Multe sunt și cu stăpânul lui Canciu, deputatul-bătăuș Popa de la Cireșu. Sunt inclusiv poze în care copii din familii nevoiașe primesc cadouri de la PNL și sunt fotografiați cu sacoșele în mâini!!!

Asta nu e mascaradă, nu? Să publici fotografii cu tine ca politician și niște minori cărora le faci cadouri cu „sacoșa de produse” în 2023 nu e “Epoca de Aur” sau “mascaradă”? Doar la PSD e rău, la PNL e bine!

Ca să înțelegeți cât de IPOCRIT poate fi Canciu, sluga deputatului de la Cireșu!

Canciu critică faptul ca în pozele Primăriei de la activități frumoase nu sunt blurate chipurile copiilor, dar pe pagina de Facebook a PNL sunt poze ale unor copii cu sacoșele în mână care nu au fețele blurate!!!! Până la urmă este lege sau nu este lege? Este doar pentru administrația locală când face acțiuni, iar pentru PNL când dă sacoșe nu se aplică?”

Fotografii publicate de Jantea:

Comentarii