stiri Braila – debraila.ro

Canciu, seful ISJ Braila: „Pana la mine, inspectorii scolari generali se duceau la partide si impreuna cu partidele numeau directorii”

Inspectorul scolar general Catalin Canciu a tinut, dupa ce a fost acuzat de PNL ca a numit dua criterii strict politice directori de gradinite, scoli si licee, sa precizeze ca nu este membru al niciunui partid si ca isi asuma in totalitate numirile pe care le-a semnat. Totodata, Canciu a spus ca fostii inspectori scolari generali numeau directorii in functie de listele primite de la formatiunile politice.

„Cum se realiza pana acum aceasta numire? De-a lungul timpului, inspectorii scolari generali, este o realitate si trebuie sa o vedem asa cum este ea, se duceau la partide si impreuna cu partidele numeau directorii. Lucrul asta nu s-a mai intamplat anul acesta. Eu nu sunt membru de partid. Sunt inspector de 10 ani in ISJ si asa s-a intamplat. Inspectorul scolar general avea o lista pe care o completa pe tot parcursul verii. De ce sa ne ascundem? Nu este corect si nici legal”, a spus Canciu.

Comentarii