stiri Braila – debraila.ro

Canciu (PNL) spune ca „administratia pesedista” este de vina pentru mortii de COVID-19, iar primarul este vinovat pentru ca 4 braileni din 1000 sunt infectati

Consilierul local municipal Catalin Canciu, presedintele Organizatiei Municipale PNL, afirma faptul ca „vom numara din ce in ce mai multi morti, pentru ca administratia pesedista si-a batut joc constant de sistemul sanitar brailean”

Canciu l-a atacat si pe primarul Marian Dragomir, pe care il considera vinovat de faptul ca in municipiul Braila rata de infectare a ajuns la aproape 4 cazuri la mia de locuitori.

Liderul liberalilor a facut referire la situatia de la inceputul lunii octombrie, atunci cand edilul a criticat in termeni duri hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta prin care se impunea purtarea mastii de protectie pe intreg teritoriul municipiului, desi rata de infectare depasise doar pragul de 1,5.

„Domnule primar, victoria dvs. din 15 octombrie ne-a adus in situatia alarmanta in care 4 (patru) braileni din 1000 sunt infectati cu COVID. Vom numara din ce in ce mai multi morti, pentru ca administratia pesedista din care faceti parte si-a batut joc constant de sistemul sanitar brailean”, a precizat presedintele Organizatiei Municipale PNL.

Comentarii