stiri Braila – debraila.ro

Canciu (PNL), despre Tudose: „A semnat podul si a plecat. PNL construieste acest pod, nu va suparati!”

Presedintele interimar al Organizatiei Municipale PNL, consilierul local municipal Catalin Canciu (foto), a vorbit, luni seara, in cadrul unei emisiuni TV, despre constructia podului suspendat peste Dunare, precizand faptul ca fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar, „a semnat contractul de finantare si a plecat”, in timp ce „PNL construieste acest pod”

„Il auzeam pe premierul Ludovic Orban, cand a venit la Braila – cred ca in ultima zi din campania electorala pentru alegerile locale, spunand ca Braila si Galati sunt rupte de lume. Acest lucru asa este! Constructia acestui pod… este o minune in devenire! Acest pod va lega cele mai importante fluxuri de transport din estul si sud-estul Romaniei. Lucrarile sunt o realitate si sunt in desfasurare. Guvernul Romaniei a alocat bani si bani multi. Se toarna beton la pod, se deruleaza activitatile dinaintea inceperii constructiilor pentru drumurile expres care vor lega estul, sudul, sud-estul tarii… Un contract trebuia semnat si de un premier! L-a semnat si a plecat. PNL construieste acest pod, nu va suparati!”, a declarat Canciu la Reperul TV.

Boboc (PNL), despre intarzierile de la pod: „Comisia Europeana a cerut un studiu de impact pentru zonele de cuibarit ale unor pasari” | REPLICA pentru Tudose: „Ma intreb ce face pe la Bruxelles”

Comentarii