stiri Braila – debraila.ro

Brailenii isi pot plati impozitele si taxele locale on-line | Primarul Dragomir: „Eu am platit!”

Impozitele si taxele locale pot fi platite on-line. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare de catre primarul Marian Dragomir. Astfel, cetatenii au alternativa la plata prin statul la cozi interminabile. Edilul anunta ca si-a platit deja obligatiile fiscale din fata calculatorului.

„Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, deplasarea si pierderea de timp, Primaria Braila va pune la dispozitie instrumente moderne de plata. (…) Taxele si impozitele locale pentru anul 2017 sunt identice cu cele ale anului 2016 cu o singura exceptie – taxa de salubritate care a crescut urmare intrarii in vigoare a unei ordonante de guvern care ne obliga la o crestere cu 80 lei pe tona, bani care nu constituie venituri pentru Primaria Braila ci pentru Fondul de Mediu”, a precizat Dragomir.

Pasii de urmat, conform anuntului postat de primar:

„- sa aveti cont de debit sau credit la o banca agreata de www.ghiseul.ro
– sa aveti activat 3D secure sau sa activati apeland la consultanta bancii la a emis cardul de debit sau credit
– sa va creati cont pe www.ghiseul.ro respectand etapele: 
– sa va logati pe www.ghiseul.ro si sa schimbati parola
– sa urmati etapele prezentate in print screen-urile atasate acestei postari

Pentru familiile care au proprietati pe numele mai multor membri, este nevoie ca fiecare dintre acestia sa se inregistreze, sa aiba propriul card si sa urmeze aceleasi etape ale platii. Sumele de plata vor fi individualizate pe fiecare persoana in functie de codul numeric personal si proprietati

Orice blocaj se poate datora portalului www.ghiseul.ro sau omiterii completarii datelor solicitate.”

Comentarii