stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Braila SE MISCA pentru a-l ajuta pe Bogdi sa invinga tumora | FA-O SI TU! Impreuna II PUTEM SALVA VIATA ingerasului blondin

Inocenta si frumusetea unui baietel de doar 3 anisori, caruia soarta i-a pus o uriasa piedica – despre care nu stie insa nimic, au miscat sute de braileni. Au donat bani sau au scos la licitatie diverse lucruri de prin casa, pentru ca sumele stranse sa-i fie de folos lui Bogdi, un copil vioi, pe care boala il macina in interior.

Suferinta adusa de cancerul hepatic in stadiul 4, desi nu se vede pe chipul angelic al micutului blondin, se citeste clar in ochii plini de lacrimi ai parintilor sai, Sorina si Cristian Popa. Pana la varsta de 3 ani si o luna, au crezut ca au un copil perfect sanatos, plin de viata si lipicios, insa o banala febra le-a dat viata peste cap, aducandu-le cumplitul cosmar al oricarui parinte.

La Spitalul pentru Copii din Galati, dupa ce intai li s-a spus ca ar fi vorba despre o infectie urinara, in urma unor analize preliminare, Bogdi a fost diagnosticat cu tumora la ficat. Micutul a ajuns la Spitalul Clinic de Copii din Cluj, pentru investigatii suplimentare, acolo unde s-a stabilit ca tumora este maligna.

Pentru a-si salva lunga viata pe care o are in fata, ingerasul cu par blond trebuie sa ajunga la o unitate spitaliceasca din strainatate. Tratamentul de specialitate si interventiile chirurgicale ii pot da sansa pentru care orice parinte si-ar da si viata, fara sa stea pe ganduri. 

Pe retelele de socializare, peste 1.000 de internauti au donat sume impresionante, in doar doua zile strangandu-se peste 20.000 de euro din cei 150.000 necesari.  (PUTETI DONA AICI!)

Totodata, alte zeci de persoane au depus bani in conturile bancare ale mamei lui Bogdi.

Impresionanta a fost si mobilizarea celor care au scos la licitatie obiecte cu valoare sentimentala si nu numai, vrand ca banii obtinuti sa-l ajute pe micut in lupta cu nemiloasa maladie. De la rochii de mireasa, carucioare pentru bebelusi, ceasuri, haine, bijuterii sau jucarii, anunturile au umplut retelele de socializare.

Oricand, pe neasteptate, putem fi noi in locul familiei Popa si, fara solidaritatea celor din jur, nu am reusi sa ducem dureroasa lupta pana la capat. 

Comentarii