stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND), consilier municipal: „Cei care doriti caini pe strazi in Braila sunteti niste criminali” | Catre o iubitoare de animale, care propune eutanasierea „mosilor si babelor sclerozate”: „Sa pupi javrele in bot!”

Subiectul eutanasierii maidanezilor bolnavi si agresivi a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Printre politicienii care au sustinut activ decizia primarului Marian Dragomir se numara si consilierul municipal Bogdan Botea (PND), de profesie avocat, care a avut chiar si un schimb acid de replici cu liberalul Vasile Constantin Varga, consilier judetean si cel mai vehement contestator al eutanasierii din lumea politica.

Recent, Roxana Amelia, o declarata iubitoare de animale, care posteaza pe retelele de socializare numeroase fotografii cu maidanezii pe care ii hraneste, a publicat un mesaj pe care l-ar fi primit, pe Facebook, de la Botea. Consilierul municipal ar fi criticat-o pe femeie pentru ca „stie sa injure pe internet”, transmitandu-i sa isi ia „toate javrele”.

„Sa vii la Braila si sa iti iei toate javrele pe care sa le pupi in bot nesimtitilor! Bine ca stii sa injuri pe internet! Toti cei care doriti caini pe strazi in Braila sunteti niste Criminali! Vino la Braila nu acolo unde stai si dupa aia sa vorbesti!!!”, i-ar fi transmis politicianul iubitoarei de animale.

Tot pe retelele de socializare, Roxana Amelia propunea ca primarul Marian Dragomir sa eutanasieze in locul maidanezilor „mosii si babele sclerozate ce-l sustin, pe mitocanii PSD-isti si pe fufele ce tipa cand vad un catel”.

Comentarii