stiri Braila – debraila.ro

Au fost ELIBERATI tinerii acuzati ca au violat fetita din Vidin | Exclusiv – probele ADN au aratat alti faptasi

Mamaligeanu Corin (20 de ani) si Dragan Catalin (30 de ani), cei doi braileni acuzati ca au violat o fetita de doar 10 ani, au fost eliberati de Judecatoria Braila, la solicitarea procurorului de caz.

La sfarsitul lunii noiembrie 2019, minora ar fi fost abordata in timp ce se afla pe o strada din cartierul Vidin, in apropierea unui magazin, iar apoi obligata sa intretina mai multe rapoarte sexuale orale, anale si normale, in locatii diferite, cu ambii tineri. Atunci, la momentul arestarii preventive, cei doi si-au recunoscut faptele.

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a cerut revocarea masurii preventive, instanta punandu-i in libertate pe 16 ianuarie.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, se pare ca probele ADN au aratat ca Mamaligeanu si Dragan nu ar fi cei care au violat minora. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi au marturisit in fata instantei ca au recunoscut faptele intrucat ar fi fost batuti de oamenii legii.

Totodata, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a comunicat, la solicitarea DEBRAILA.ro, ca “au rezultat imprejurari noi cu privire la circumstantele savarsirii faptelor”.

“Imprejurarile noi au reliefat participarea si a altor persoane la activitatea infractionala”, a mai aratat unitatea de parchet.

Persoanele la care face referire Parchetul de pe langa Judecatorie au fost deja puse sub acuzare: una se afla in arest preventiv, iar cealalta este cercetata sub control judiciar.

Comentarii