stiri Braila – debraila.ro

AMENZI pe banda rulanta pentru spargatorii de seminte din Braila: 16.500 de lei! Politistii locali au prins 18 persoane care aruncau cojile pe jos

Politistii locali continua actiunile de depistare a brailenilor care consuma seminte de floarea-soarelui in locuri publice, aruncand pe jos cojile. Nu mai putin de 18 persoane au fost amendate, in perioada 30 august-2 septembrie, valoarea totala a sanctiunilor se ridica la 16.500 de lei.

Cei amendati, care au varste cuprinse intre 16 si 34 de ani, au fost surprinsi in diverse zone din oras – Parcul Monument, pe strada Mihai Eminescu, pe bulevardul Independentei sau in zona Capitaniei Portului.

Totodata, alte 3 persoane au fost sanctionate contraventional intrucat consumau bauturi alcoolice in alte locuri decat cele autorizate.

Nici brailenii care arunca deseuri pe domeniul public nu au scapat: 4 persoane au primit de la politistii locali amenzi in valoare totala de 2.700 lei.

In timpul actiunilor desfasurate de Politia Locala a mai fost amendat cu 500 lei si un barbat, in varsta de 41 de ani, care, la miezul noptii, asculta muzica la un volum foarte ridicat, tulburand linistea vecinilor.

Comentarii