stiri Braila – debraila.ro

Adio, matura! Femeia de serviciu de la Politia Locala Braila trebuie sa stie 5 legi si un ordin de ministru | Scris si oral, fara proba practica

Cinci femei au intrat in lupta finala pentru ocuparea unui post de ingrijitor la Politia Locala, dupa selectia dosarelor persoanelor care s-au inscris la concurs. Una dintre candidate, coincidenta sau nu, are acelasi nume de familie cu cel al sefului institutiei, respectiv „Tanase” (n.r. Georgica Tanase si Fanica Tanase).

Conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pentru a ajunge ingrijitor, femeie de serviciu cum se spune colocvial, nu tin deloc de manuirea maturii sau a mopului, ci de cunoasterea unor legi si, implicit, de obtinerea unui punctaj cat mai bun la o proba scrisa.

Mai mult decat atat, cele cinci candidate, dupa ce vor raspunde in scris la intrebari, trebuie sa treaca si de proba interviului.

Din bibliografia afisata pe site-ul Politiei Locale si semnata de directorul Georgica Tanase, aflam ca persoanele care vor sa obtina postul de ingrijitor trebuie sa cunoasca prevederi din nu mai putin de 5 legi, dar si un ordin de ministru.

Proba scrisa are loc luni, 26 noiembrie, iar interviul doua zile mai tarziu.

Comentarii