stiri Braila – debraila.ro

Weekend plin pentru politistii braileni | Amenzi de 22.000 de lei, 5 permise suspendate si aproape 300 kg de legume si fructe confiscate

Politistii braileni au actionat, in acest weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Astfel, in zilele de 24 si 25 februarie, politisti, impreuna cu jandarmi, au efectuat actiuni in discoteci, cafe-baruri, cluburi, precum si in piete si targuri.

Echipele participante au verificat 31 de unitati comerciale, au controlat 22 de producatori particulari, au legitimat 94 de persoane, 24 fiind controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 56 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 3 infractiuni si 83 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 22.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 47 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 14 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 20 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, iar 2 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, oamenii legii au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere, au retras un certificat de inmatriculare si au confiscat cantitatea de 286 kg de legume si fructe, cartofi, ceapa, morcovi, telina si mere, pentru care nu existau documente de provenienta.

Comentarii