stiri Braila – debraila.ro

Vom avea ZILELE BRAILEI: Loredana, Holograf, Randi si Taxi! | Primarul: „Fara terase cu gratare, pentru ca anumite institutii ar lua masuri legale!”

Din cauza pandemiei, concertele traditionale de anul trecut, cu ocazia Zilelor Brailei, nu au mai fost organizate, evenimentul fiind de foarte mica amploare.

Targul Anticarilor de pe strada M. Eminescu si Targul Mesterilor Populari de pe Faleza Dunarii au fost singurele atractii pentru braileni, care au fost obligati sa poarta masca de protectie si in aer liber, cum prevedea legislatia la acel moment.

Anul acesta, respectiv in zilele de 14 si 15 august, pe Esplanada vor performa solisti si trupe renumite: Loredana Groza, Holograf, Randi si Taxi. Totul se va incheia, ca si in anii dinaintea pandemiei, cu focuri de artificii si jocuri de lasere.

„Trebuie sa revenim la normalitate. Cu o cheltuiala minima, vom avea un nivel intens al activitatilor. Nu vom avea terase cu gratare, pentru ca nu se putea gestiona aglomeratia si anumite institutii urmau sa ia masuri legale. (…) Nu vom avea nici anul acesta jocuri marinaresti. Eu cred ca va fi o participare foarte mare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Totodata, in perioada 11-13 august, vor avea loc numeroase activitati nu doar pe Faleza, ci si in Gradina Mare sau Parcul Monument, printre care Parada Portului Popular, Spectacolul Folcloric „Lina Chiralina”, Parada Masinilor de Epoca, teatru pentru copii si proiectii de filme.

 

Comentarii