stiri Braila – debraila.ro

Violatorul din Jirlau, prima sentinta: Cat l-a costat pe Mucea partida de sex oral cu o minora

Madalin Razvan Mucea, in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare, dupa ce, in urma cu un an de zile, a obligat o fata de 14 ani sa il satisfaca oral intr-un autoturism. Tanarul din comuna Jirlau a primit sentinta, care poate fi atacata cu apel, in ultima zi a lunii trecute.

Pe langa condamnarea la inchisoare, lui Mucea ii va fi interzis ca timp de trei ani dupa ispasirea pedepsei sa comunice sau sa se apropie la mai putin de 150 de metri de minora pe care a violat-o.

„(…) mentine masura arestarii preventive a inculpatului. (…) deduce din pedeapsa aplicata inculpatului perioada retinerii si arestarii preventive de la data de 18.12.2017 la zi. (…) dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat, dupa rămânerea definitiva a prezentei hotarari, in vederea introducerii profilului genetic in Sistemul National de Date Genetice Judiciare”, se mai mentioneaza in hotararea Judecatoriei Faurei.

Totodata, instanta nu l-a iertat nici pe un prieten al tanarului, in varsta de 14 ani, cel care a urcat-o cu forta pe fata in masina, la „ordinul” lui Mucea. Minorului Razvan Zidaru i-a fost aplicata masura educativa a asistarii zilnice pe o durata de 6 luni pentru savarsirea infractiunii de „complicitate la viol”, fiind obligat sa ii plateasca victimei suma de 5.000 de lei, daune morale.

Comentarii