stiri Braila – debraila.ro

VIOLATORUL din Chiscani | Barbatul a fortat o minora sa intretina relatii sexuale | O alta fata a scapat ca prin urechile acului

Un barbat din Chiscani, in varsta de 42 de ani, a fost arestat preventiv, sambata, 17 martie, dupa ce a violat o minora si a hartuit o alta. Mircea Iordache a fost prins de politisti la cateva zile de la savarsirea faptelor.

Pe 11 martie, braileanul a fortat o fata de doar 15 ani sa intretina relatii sexuale, amenintand-o cu bataia. Minora se afla in vizita la o prietena, care era plecata la magazin, atunci cand Iordache ar fi dat buzna in apartament si ar fi violat-o. Se pare ca agresorul il cunostea pe tatal prietenei victimei.

A doua zi, pe 12 martie, chiscaneanul a vrut din nou sa-si potoleasca poftele bolnave. A prins o fata de 14 ani in scara unui bloc si a inceput sa o mangaie, vorbindu-i urat. Speriata, minora a inceput sa tipe, asa reusind sa scape din mainile individului.

In urma celor doua reclamatii, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminaleau reusit, pe 16 martie, sa-l identifice si retina, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore pe Mircea Iordache, acuzat de viol si hartuire sexuala.

Barbatul a fost prezentat sambata, 17 martie, instantei, care a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Comentarii