stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Zeci de mii de distribuiri si 1,5 milioane de vizualizari pentru un politician brailean: Draghincescu s-a filmat in timp ce confectiona o masca de protectie!

Performanta impresionanta in social media pentru un politician brailean: consilierul judetean Simona Draghinescu a publicat pe Facebook un filmulet care, in doar 12 ore, a adunat zeci de mii de distribuiri si aprecieri.

Draghincescu s-a filmat in timp ce confectiona o masca de protectie dintr-un servetel de hartie, indemnandu-i pe internauti sa nu mai cumpere masti sanitare la suprapret. Peste 1.500.000 de vizualizari a strans video-ul, o reusita atinsa rar chiar si de politicieni de prim-rang, care sunt urmariti de sute de mii de persoane.

„Deci, nu mai dati, mai, 500 lei pe 4 masti, faceti-va singuri una cu 2 gumite (nu glumite), un servetel si 2 capse. Efectele sunt aceleasi. Prostia ingroapa Romania! (…) Deci, faceti un efort de gandire si: 1. impaturiti servetelul in stil evantai; 2. la capetele servetelului impaturit asezati gumitele (din alea pentru bani); 3. indoiti servetelul peste gumite; 4. capsati cu capsatorul capetele servetelului, cu gumitele intre ele; 5. E gata o masca!”, a precizat consilierul judetean in textul care insoteste filmuletul.

Tot pe retelele de socializare, sursa citata a tinut sa mentioneze faptul ca a preluat o idee existenta deja in mediul online.

Peste 44.500 de internauti au distribuit filmuletul, iar alti 21.000 l-au apreciat.

Comentarii