stiri Braila – debraila.ro

VIDEO VIRAL | Tinerii din PNL-ul lui Popa, „distracție” cu dedicații: „M*ie PSD! De la Brăila, se știe. Forță!” – SCANDAL POLITIC la nivel național după o petrecere unde filiala condusă de deputatul Alexandru Popa a venit cu o dedicație obscenă

Scandal la nivel național după ce tinerii din PNL au fost filmați, la o petrecere – la malul mării, scandând „M*ie PSD”. Imaginile au fost surprinse în acest weekend, în contextul în care tineri liberali din toată țara s-au întâlnit la Școala Politică a Tineretului Liberal, în stațiunea Venus.

Potrivit imaginilor care fac înconjurul presei centrale, in timpul petrecerii liberale se aude și o dedicație cântată din partea „Brăilei”, cu referire la tinerii proveniți din PNL Brăila, filiala condusă de deputatul Alexandru Popa (foto).

Alexandru Popa, liderul liberalilor brăileni, a devenit cunoscut opiniei publice tocmai pentru episoade petrecute înainte de a fi ales parlamentar, care au implicat cazuri de violență sau petreceri în care maneliști îi cântau numele sau sintagme precum „ca sicilienii”.

„PSD, PSD, PSD! M*ie PSD. De la Brăila, se știe! Grupul nostru, aici. Forta!”, strigă o persoană.

A doua zi după petrecerea cu obscenități, premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, a participat la Școala Politică a Tineretului Liberal,  ținând un discurs în fațatinerilor din partid.

„Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL, să fiți curajoși și să ne spuneți în față: <<Noi o să fim mai buni ca voi!>>”, le-a spus Ciucă mai tinerilor colegi de partid.

Comentarii