stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Un brailean care asculta muzica la maxim, catre jandarmii veniti sa-l linisteasca: „Ma doare pe mine p*** c-ai vorbit frumos. Mie mi-a fost mila de mine ca sa fiu ce esti tu acuma”

UPDATE | Imagini furnizate de Jandarmeria Braila

Braileanul le arata semne obscene si le vorbea vulgar jandarmilor care il rugau sa dea muzica „putin mai incet”.

„Eu am vorbit frumos. (…) Aici sunt copii, sunt oameni care se duc la munca maine. E ora 1:00”, i-a spus unul dintre oamenii legii.

„Ma doare pe mine p*** c-ai vorbit frumos sau nu. Du-te, ba, nebunule”, le-a raspuns scandalagiul.

………..

Un barbat de 29 de ani, care sarbatorea de 1 martie cu boxele la maxim, s-a ales cu o amenda de 2.500 de lei, facuta „cadou” de jandarmi.

In jurul orei 01.00, o patrula de jandarmerie l-a sanctionat contraventional pe un brailean care tulbura linistea locatarilor unui bloc din zona Ansamblul Buzaului.

Oamenii legii au fost sesizati telefonic, iar la adresa indicata, l-au identificat pe un locatar care asculta muzica la intensitate mare, fapt pentru care mai multi vecini nu se puteau odihni.

Chiar daca ceilalti doi barbati, care se aflau in apartament, i-au cerut sa se supuna indicatiilor jandarmilor, de a reduce volumul muzicii, persoana in cauza si-a continuat petrecerea, adresand totodata injurii si cuvinte jignitoare.

Pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, scandalagiul s-a ales cu amenda.

Comentarii