stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Un brailean acuza ca a fost BATUT de doi politisti: “M-au lovit in masina”

Iulian Andrei, un brailean de 31 de ani, ii acuza pe doi politisti de la Biroul Ordine Publica, ca l-ar fi batut, in dimineata zilei de 1 decembrie, chiar in masina Politiei.

Tanarul sustine ca a cumparat o sticla de whiskey de la un magazin aflat in statia de autobuz de la “Ciocarlia”, primind un bon fiscal pe care era trecut un pret mult mai mare decat cel platit. Cand a cerut insistent sa ii fie eliberat bonul fiscal corect, vanzatoarea a apasat butonul de panica, cerand ajutorul unei firmei de paza.

Agentii de paza l-ar fi bruscat pe barbat, motiv pentru care a apelat 112. Numai ca, ajunsi la fata locului, agentii Ciubota-Rosa Cristian si un anume „Soare” l-ar fi incatusat pe tanar si l-ar fi urcat in masina Politiei.

Aproape de sediul IPJ, la intersectia strazilor Campiniu si Ana Aslan, politistii ar fi oprit masina si l-ar fi lovit.

„Au spus doar ca imi arata ei mie si atat. Au oprit masina si dupa bataia. Nu am injurat, ba chiar am fost extrem de cooperativ. Soferul a coborat si el si s-a urcat in spate”, ne-a declarat Iulian Andrei.

Potrivit spuselor celui care ar fi fost agresat de oamenii legii, bataia ar fi luat sfarsit atunci cand cativa prieteni de ai lui au ajuns in dreptul masinii de Politie, tragand de manerele portierelor.

In cele din urma, tanarul a ajuns la sediul Politiei, unde a fost amendat cu 1.000 de lei.

„Nu stiu pentru ce am fost amendat si nici nu mi s-a inapoiat buletinul. Am fost la Unitatea de Primiri Urgente si ne vom intalni in instanta”, a mai mentionat sursa citata.

Comanda Inspectoratului de Politie Judetean a dispus verificari cu privire la acest caz, care vor fi efectuate de catre Compartimentul Inspectie Interna.

 

Comentarii