stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Trei braileni au fost prinsi cu droguri ascunse in jucarii de Craciun. Asa au reusit sa introduca in tara 1 kg de canabis

Informatia publicata in exclusivitate de DEBRAILA.RO a fost confirmata oficial. Trei braileni, cu varste cuprinse intre 19 si 40 de ani, au fost prinsi in flagrant, joi, 24 noiembrie, in municipiul Brasov, in timp ce transportau in bagaje aproximativ 1000 de grame de canabis, ascunse in interiorul unor jucarii de Craciun. Drogurile de risc au fost aduse din strainatate.

Ulterior, procurorii antimafia au efectuat 11 perchezitii in judetele Braila si Ilfov, de unde a fost indisponibilizat un autoturism si ridicate mai multe laptopuri, telefoane mobile, 11.000 de euro si 8.900 de lei, rezultate din vanzarea drogurilor de risc.

De asemenea, oamenii legii au mai realizat un flagrant in orasul Pantelimon, ocazie cu care a fost depistat un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitate, in timp ce intentiona sa comercializeze 548 de grame de canabis, 88 de grame de cocaina si 58 comprimate de ecstasy.

Cei patru barbati au fost retinuti, iar vineri au fost prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern si introducerea in tara, fara drept, de droguri de risc.

Actiunea coordonata de DIICOT – Biroul Teritorial Braila s-a desfasurat cu sprijinul politistilor de combatere a criminalitatii organizate din judetele Arad, Ilfov si Brasov, al celor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, precum si al jandarmilor braileni.

Comentarii