stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Toader Anisoara, condusa pe ultimul drum. Sotie, mama si bunica, femeia se afla in statie

Anisoara Toader, sotie, mama si bunica, a fost condusa pe ultimul drum, miercuri, de catre aproximativ 40-50 de persoane, printre care rude, prieteni, dar si braileni care au aflat din presa de tragedia de pe Ramnicu Sarat. Trupul neinsufletit a fost depus la Biserica „Sfanta Treime” de pe Soseaua Buzaului.

Sotul femeii care s-a stins la 52 de ani era sfasiat de durere, la un moment dat, la inceputul slujbei, chiar facandu-i-se rau. Si cele doua fiice ale victimei din „statia mortii”, de 27 si, respectiv, 29 de ani, de abia puteau sa vorbeasca cu cei apropiati.

Anisoara se intorcea de la serviciu si se afla in statie impreuna cu o colega in momentul in care soferul a intrat pe contrasens. Femeia care o insotea a scapat ca prin minune, cu rani usoare, insa a ramas profund marcata de momentul in care si-a vazut colega spulberata de masina.

Familia nu a permis jurnalistilor intrarea in curtea si in incinta bisericii in timpul slujbei.

„E greu de descris in cuvinte. Eu am ajuns la fata locului, dupa accident, si va spun sincer ca nu am putut sa o recunosc. M-am uitat la toate cele cinci cadavre si nu am putut sa imi dau seama…”, ne- declarat cumnata victimei.

Rudele femeii nici nu vor sa auda de regretele lui Marius Negoita, vorbind despre „o nenorocire pentru care orice pedeapsa e prea mica”.

„Ce pedepasa sa ii dea? Orice ii da e prea usor pentru ce nenorocire a facut el. Cum a distrus el atatea familii. Nu exista iertare aici. Au ramas copii fara mame si el, care s-a suit drogat la volan, spune asa usor ca ii pare rau”, ne-a spus o alta ruda, cu ochii rosii de lacrimi.

Comentarii