stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Spartacus de Braila, pus la punct de politisti: DOSAR PENAL si amenda de peste 5.000 lei, dupa articolul DEBRAILA.ro! | Individul zicea ca cei care stau in casa sunt „terminati si retardati”

Tanarul de etnie roma care s-a filmat in timp ce conducea cu aproape 200 km/h a fost tras pe dreapta de politistii braileni pe drumul european 584, la scurt timp dupa ce DEBRAILA.ro a sesizat cazul Inspectoratului de Politie Judetean. Individul ii numea „terminati si retardati” pe cetatenii care stau in casa. Filmuletul a fost sters pe retelele de socializare, insa a fost publicat de DEBRAILA.ro.

Oamenii legii au reusit sa-l opreasca pe ialomiteanul de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, pe raza localitatii Valea Canepii, constatand ca are permisul de conducere invalid. Astfel, tanarul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis.

Totodata, politistii au constatat ca nici soferul, dar nici cei doi pasageri din masina, cu varste de 20 si, respectiv, 28 de ani, nu detin documente care sa le justifice prezenta pe raza judetului Braila, motiv pentru care le-au facut „cadou” cate o amenda 2000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, privind restrictiile de circulatie.

Si oamenii legii nu s-au oprit aici! Intrucat soferul s-a filmat in timp ce injura, a fost amendat cu inca 3.290 lei, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de expresii jignitoare in spatiul public si OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, pentru nepurtarea centurii de siguranta pe timpul deplasarii si pentru folosirea telefonului mobil in timpul condusului.

DEBRAILA.ro a relatat faptul ca, marti, in jurul orei 18:00, mai multi tineri au incins o petrecere in toata regula in parcarea de langa restaurantul McDonald’s, ascultand muzica si dansand. Unul dintre indivizi, cel care a filmat scenele transmise live pe Facebook, ii indemna pe internauti sa nu respecte prevederile Ordonantelor Militare.

Dupa distractia din parcare, tinerii s-au urcat intr-un autoturism BMW inmatriculat in Arges si au plecat din oras, in directia Insuratei, continuand insa sa filmeze, dar si sa ii injure pe cei care stau in case.

Mai mult decat atat, soferul de etnie roma s-a filmat cand conducea cu aproape 200 km/h.

„Ba, voi sunteti in casa, va uitati la mine, stati in casa inchisi, si eu ma plimb pe afara… si voi, in *** mea, la bloc, inchisi! (…) Uitati si voi cum se ridica acul, terminatilor! (…) Voi sunteti niste terminati, retardati si noi ne plimbam la 200 la ora. Dau 200-300 de euro si imi iau permisul inapoi. Noi ne permitem sa mergem cum vrem!”

Comentarii