stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Sobolani intr-o cofetarie din Vidin, culmea, la doi pasi de Directia Sanitar-Veterinara | Proprietara: „Se mai intampla. Blocul colcaie de sobolani”

Cofetaria se afla la mai putin de 50 de metri de sediul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, pe Calea Galati, in cartierul Vidin.

O persoana a postat pe o retea de socializare mai multe filmulete in care apar sobolani misunand prin laboratul unde se fac prajiturile.

„O prietena a lucrat acolo si mi-a trimis videoclipurile. Au fost facute pe 9 septembrie”, a precizat pentru DEBRAILA femeia care a facut publice filmuletele.

Proprietara cofetariei, Lacramioara Trandafir, sustine cu nonsalanta ca duce „o permanenta lupta cu gandacii si sobolanii”, mentionand ca astfel de situatii „se mai intampla”.

„Da, imaginile sunt de la noi. Mai sunt si accidente, noi suntem la parterul blocurilor, unde acest bloc colcaie de sobolani”, a spus Trandafir, citata de DIGI 24.

Dupa ce au vazut video-urile, inspectorii DSV au traversat strada si au facut verificari la cofetarie, confiscand pentru distrugere 98 de kilograme de produse de patiserie si cofetarie.

Mai mult decat atat, DSV a amendat localul cu 2.000 de lei si i-a suspendat activitatea pana la remedierea problemelor.

Comentarii