stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | S-a tasat asfaltul proaspat turnat pe Calarasilor | „Te uiti la video si te crucesti. Meserie!” | Firma care a facut lucrarile ii apartine fiului PSD-istului Marcel Motoc

Un brailean a postat pe o retea de socializare un filmulet surprins pe Calea Calarasilor, in dreptul Colegiului National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, in care se observa cu ochiul liber cat de profesionist au fost executate lucrarile de refacere a carosabilului. Acolo, Compania de Utilitati Publice „Dunarea” a angajat o firma pentru a interveni dupa ce au fost montate noi conducte de apa.

Pe portiunea care apare in video se observa cum asfaltul recent turnat a facut valuri, cum este descrisa popular tasarea asfaltului.

„Te uiti la video si te crucesti. Meserie, nu gluma! Asfaltare facuta de prosti. O sa se surpe cat de curand. (…) Cum dracu sa sapi, sa faci gropi si sa asfaltezi mai rau de cat era”, se arata intr-unul dintre comentariile generate de imaginile publicate.

CUP „Dunarea” a demarat, in luna septembrie, operatiunea de schimbare a vechii conducte de apa de pe Calea Calarasilor, lucrarile de refacere a carosabilului fiind realizate de firma braileana „Drumurimot Construct”, infiintata in 2012, cu sediul in Chiscani. In trecut, societatea a castigat mai multe contracte din bani publici.

Administratorul „Drumurimot Construct” SRL este Radu George Motoc, fiul lui Marcel Motoc, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD si fost consilier judetean.

Comentarii