stiri Braila – debraila.ro

UPDATE Eleva de la „Murgoci”, transportata cu elicopterul la un spital din Bucuresti / Fata este in stare grava, dar stabila

UPDATE / 12:30 Adolescenta va fi transportata cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” din capitala, unde va fi supusa unor investigatii de specialitate suplimentare.

Tanara este in stare grava, dar stabila, potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean, dr. Alina Neacsu.

………………………………………………………………….

O eleva a Colegiului National „Murgoci” a cazut de la etajul III, in timpul orelor. Andreea Stoian, in varsta de 15 ani, chiulise de la ora de fizica si se afla, impreuna cu o colega care invata pentru olimpiada, intr-o sala de curs libera. Tragedia a avut loc luni dimineata, la ora 09:45.

Asistenta scolii, cea care a acordat primul ajutor a precizat ca eleva de clasa a IX-a, era constienta, desi avea numeroase leziuni in zona capului si a fetei, spunandu-i ca a vrut sa se sinucida.

„Tot timpul am vorbit cu ea. Mi-a zis ca vrea sa se omoare, ca asta nu e viata. Mi-a zis ca a vrut sa se omoare. Am tinut-o constienta pana a venit salvarea”, a declarat asistenta.

Adolescenta avea cele mai multe absente dintre toti elevii clasei, conform declaratiilor facute de directoarea liceului.

Eleva a fost transportata de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente, unde a fost stabilizata si supusa unor investigatii de specialitate. Are leziuni lombare si faciale, insa viata nu ii este pusa in pericol, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, dr. Alina Neacsu.

Aflati la spital, parintii elevei sustin ca fiica lor nu a vrut sa se sinucida, fiind vorba de un accident.

Politistii au demarat cercetari pentru stabilirea cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Vom reveni cu detalii!

VIDEO AMATOR

Comentarii