stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Politistul Popescu VS. patronul de la „Adriano” (II): Imagini cu omul legii in uniforma la restaurant, cu paharul in mana, asteptat de masina Politiei

Conflictul violent care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in noaptea de 21 spre 22 septembrie, la Balta Albina, intre agentul-sef Cristian Popescu de la „Ordine Publica” si Adrian Constanda, patronul restaurantului „Adriano”, a ajuns la partea care ar arata, in opinia afaceristului, adevaratul motiv al bataii in urma careia s-a ales cu dosar penal pentru ultaj. Constanda a facut publice imagini surprinse in localul pe care il detine la sfarsitul anului trecut, cu omul legii imbracat in uniforma, consumand alcool.

Atunci, potrivit spuselor lui Adrian Constanda, politistului Popescu i s-a pus pata pe una dintre ospatarite. A revenit a doua zi la „Adriano”, cerand numar de telefon al femeii care i-a picat cu tronc, motiv care a declansat un conflict verbal intre cei doi.

Constanda i-ar fi reprosat agentului ca ii sperie clientii, tot venind imbracat in uniforma, in timp ce politistul, suparat ca nu a obtinut ce dorea, i-ar fi promis ca sii va veni de hac.

De la momentul din decembrie 2017 ar fi pornit bataia de la Balta Albina. Patronul restaurantului „Adriano” sustine ca agentul de la „Ordine Publica”, pe care l-a invitat sa ciocneasca un pahar, in semn de impacare, l-ar fi lovit primul, fiind nevoit sa se apere.

De cealalta parte, Popescu afirma ca Constanda si fratele sau l-au lovit cu pumnii in zona capului, reprosandu-i ca le-ar fi dat amenzi.

Cert este faptul ca politistul nu fusese invitat la petrecerea unde se afla Adrian Constanda.

Pe imagini se observa cu Popescu petrece impreuna cu mai multi barbati la „Adriano”, plecand dupa aproximativ 2 ore cu masina de Politie, care il astepta in fata restaurantului. A doua zi, in jurul orei 22:30, revine la local, tot imbracat in uniforma.

 

Comentarii