stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Politistii au dat buzna in casa unui brailean: haine si incaltaminte contrafacute in valoare de 120.000 de lei

Politistii de frontiera au gasit, in urma unei perchezitii efectuate la domiciliul unui brailean, peste 60 de articole vestimentare a caror valoare depaseste suma de 120.000 lei, bunuri despre care oamenii legii banuiesc a fi contrafacute.

Astfel, in dimineata zilei de luni, 15 octombrie, politistii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatori, au efectuat o perchezitie pe raza municipiului, la locuinta lui C.I., in varsta de 32 de ani.

Ancheta a pornit de la faptul ca la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati si al Sectorului Politiei de Frontiera Braila au fost obtinute informatii cu privire la realizarea de catre tanar a unor acte si fapte de comert cu bunuri susceptibile a fi contrafacute.

Oamenii legii au confiscat peste 60 de articole de imbracaminte si incaltaminte, toate avand inscriptionate insemne ori logouri ale unor marci protejate. Se pare ca bunurile, cu o valoare estimata la 120.500 lei, urmau sa fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale, pentru a obtine profit.

Potrivit politistilor de frontiera, in cauza se continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare.

Comentarii