stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Politia Locala i-a filmat pe brailenii prinsi ca arunca gunoiul pe unde le taie capul | Primarul: „Cu masina, cu roaba… si cu multa nesimtire! Pot fi vecinii dvs.”

Primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un material video realizat de Politia Locala in timpul actiunilor de prindere in flagrant a cetatenilor care arunca deseuri pe domeniul public. Este al doilea astfel de filmulet din mandatul lui Dragomir.

„REPLICI INCREDIBILE – „L-am ascuns (gunoiul) si il iau cand ma intorc”, injuraturi, tupeu si amenzi. Cu masina, cu roaba, cu sacosa ….. si cu multa nesimtire!!! De multe ori ne intrebam de ce nu se ridica gunoiul abandonat pe domeniul public? De multe ori societatile de salubrizare ne intreaba de ce apare IAR gunoi pe domeniul public, in locurile unde a fost ridicat de curand? Ne intrebam cine sunt cei care arunca gunoi in oras. Ii prezentam sa-i cunoasteti. Pot fi vecinii dvs., oameni care desi arunca gunoi ne critica ca avem un oras murdar. Pe care ei il murdaresc si noi toti platim sa-l facem curat. De multe ori unii dintre cei care arunca gunoi au fost amendati. In ultima perioada Politia Locala Braila a devenit mai activa. La ore tarzii in noapte, in cele mai neasteptate locuri cu UN SINGUR SCOP: UN ORAS MAI CURAT!!!”, a scris edilul intr-un text care insoteste video-ul.

Dragomir a mai anuntat ca urmeaza „un episod dedicat carutelor”.

Comentarii