stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | MOMENTUL uciderii lui Sorin Braileanu’, pe o strada din Ilford | Ce PEDEPSE au primit cei trei CRIMINALI

La sfarsitul saptamanii trecute, Tribunalul Penal Central din Anglia si Tara Galilor i-a condamnat pe cei trei barbati arestati pentru uciderea lui Sorin Serbu, braileanul care, in noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2017, a fost batut cu bestialitate pe o strada din suburbia londoneza Ilford, pentru ca dupa doar doua ore sa moara pe patul de spital. 

Fratii Razvan Vladescu (27 de ani) si Arman-Nardi Stoica (25 de ani) au fost condamnati la inchisoare pe viata, in timp ce Ionut Vasile (28 de ani), gasit vinovat pentru ucidere din culpa, va executa o pedeapsa de 12 ani. 

Desi este posibil sa nu isi petreaca restul zilelor in spatele gratiilor, Vladescu trebuie sa execute totusi minim 26 de ani de inchisoare pentru omor calificat, dar si alte 18 luni pentru port de arme albe. Stoica va sta minim 23 de ani in inchisoare pentru omor calificat, perioada la care se adauga 18 luni pentru port de arme albe.

Totodata, Politia Metropolitana londoneza a facut publice imaginile atacului de la sfarsitul anului 2017. 

Sorin Serbu a incetat din viata in urma unui grav traumatism cranio-cerebral. Atacatorii l-au lovit cu un cosor si manerul unui tarnacop, cu scopul de a sei conflict violent anterior pe care l-au avut cu victima.

Ionut Vasile a fost arestat pe 20 noiembrie 2017, Vladescu s-a predat pe 23 februarie 2018, in timp ce Araman-Nardi a fost saltat de politisti dooua luni mai tarziu, pe 24 aprilie.

Comentarii