stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | “Lovitura” PNL Brăila: deputatul Paladi, fugit de la PSD, a fost REFUZAT de grupul PNL din Parlament | Noua achiziție a lui Popa, șeful liberalilor brăileni, rămâne deputat neafiliat, dar membru PNL – caz unic în România

Liberalii din Camera Deputaților au anunțat, luni, că nu îl primesc în grupul politic pe deputatul brăilean George Adrian Paladi, care a părăsit PSD pentru a se alătura PNL. Totul, după ce Paladi s-a înscris în PNL, la Brăila.

Anunțul trecerii lui Paladi din barca PSD în cea a PNL a fost făcut, în urmă cu aproximativ două săptămâni, de deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Între timp, după ce a schimbat social-democrația cu liberalismul, Paladi a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaților chiar și un document în care informa Parlamentul cu privire la faptul că, începând cu data de 9 martie, îşi încetează activitatea în calitate de deputat în grupul parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

După ce Popa a spus public că PNL Brăila va avea doi deputați prin venirea lui Paladi și după ce acesta din urmă și-a anunțat oficial trecerea în grupul parlamentar al PNL, liderul deputaților PNL a transmis conducerii Camerei Deputaților că nu confirmă adeziunea fostului deputat PSD.

„Vă aducem la cunoştinţă că nu confirmăm adeziunea deputatului George Adrian Paladi la Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor. În acest context, informăm că numărul deputaţilor afiliaţi Grupului parlamentar al PNL rămâne 81. Urmează a se lua act de calitatea de neafiliat a deputatului George Adrian Paladi, dacă nu depune o altă solicitare”, se precizează într-o adresă transmisă Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor de Gabriel Andronache, liderul deputaților PNL.

Paladi, care în luna ianuarie 2023 a candidat, fără succes, pentru fotoliul de președinte al PSD Brăila, a părăsit tabăra social-democraților, alăturându-se, la pachet cu primarii comunelor Chiscani și Viziru, echipei conduse de deputatul liberal Alexandru Popa.

https://debraila.ro/wp-content/uploads/2023/03/336061936_5930265297059428_5486429831754386065_n.mp4

Foto 1: ziarul Obiectiv

Comentarii