stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Incendiu in Pisc: un tanar baut s-a certat cu parintii si a dat foc la patru tone de lemne din curte! | Flacarile s-au extins rapid

Un tanar a incendiat nu mai putin de patru tone de lemne aflate in curtea casei parintilor sai. Barbatul, in varsta de 24 de ani, ar fi consumat alcool, s-ar fi certat cu parintii si apoi ar fi pus focul in gospodarie.

Pompierii au fost alertati, luni dupa-amiaza, in jurul orei 16:30, cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casa de pe strada Matei Basarb din cartierul Pisc. La fata locului au ajuns mai multe autospeciale cu apa si spuma, flacarile extinzandu-se si la o gospodarie de pe strada Eroilor.

In cele din urma, dupa o interventie de aproximativ o ora – in timpul careia au fost indepartate si doua butelii de gaz, pompierii au reusit sa lichideze incendiul.

In curtea de unde a pornit focul au ars aproximativ patru tone de lemne si doi copaci. Pagubele au fost mai mari in cea de-a doua gospodarie, unde a ars o anexa in care se aflau mai multe electrocasnice si trei tone de lemne.

Politistii l-au saltat pe tanarul piroman si l-au dus la audieri.

Comentarii