stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | In Vidin | Dupa ce si-a batut tatal, un tanar s-a baricadat in apartament | Jandarmii au reusit sa intre doar cu ajutorul scuturilor

Duminica de foc pentru jandarmii braileni. In timp ce unii dintre oamenii legii desfasurau exercitii demonstrative in Parcul Monument, spre deliciul copiilor, cu ocazia implinirii a 167 de ani de la semnarea actului care a pus bazele Jandarmeriei, altii „se luptau” sa il linisteasca pe un scandalagiu care se blocase in locuinta.

In jurul orei 15:00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru imobilizarea unui barbat de 23 de ani, care, dupa ce si-a agresat tatăl, s-a baricadat in apartamentul in care cei doi locuiau.

Jandarmii de la Interventie au ajuns de urgenta la adresa din cartierul Vidin, unde au fost nevoiti sa intervina folosind scuturile de protectie. Tanarul se manifesta violent, aruncand cu diferite obiecte inspre oamenii legii.

Dupa ce au indepartat cu greu obiectele care blocau usa de acces in imobil, jandarmii au reusit sa-l imobilizeze pe brailean. Scandalagiul a fost condus la un echipaj de ambulanta, intrucat se manifesta in continuare violent.

Comentarii