stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Hot FILMAT intr-un apartament locuit | APELUL unui brailean: IL RECUNOASTETI?

Un barbat care a intrat prin efractie intr-un apartament de la etajul 1 al unui bloc de pe strada G-ral Eremia Grigorescu este de negasit. In dimineata zilei de 21 octombrie, in jurul orei 04:30, individul a escaladat balustrada de la scara, un tablou electric si o teava de gaze, reusind sa patrunda prin geamul de la bucatarie in locuinta. 

Politistii au deschis dosar penal, insa nu au reusit inca sa dea de urma hotului, motiv pentru care, prin intermediul unei persoane apropiate, proprietara apartamentului a decis sa publice imaginile surprinse de camerele video. Sistemul de supraveghere montat cuprinde si alarma, printr-un contract cu o firma de paza, insa atunci nu era conectata.

In momentul in care barbatul se plimba nestingherit prin apartament, intr-una dintre camere se afla mama proprietarei, o persoana trecuta de 80 de ani, care este imobilizata la pat. Tipetele batranei, care si-a dat seama ca nu este singura, l-au facut pe hot sa dispara intr-o clipita.

„A apucat sa ia doar o trusa de machiaj veche! Oricum nu avea bani sau obiecte de valoare in casa. A stat, dupa filmare, vreo 10 secunde in camera batranei. In filmare el apare din bucatarie, apoi inspecteaza holul, se duce la baie, apoi la tabloul de alarma care avea niste leduri, crezand probabil ca e tabloul electric. Se uita si in camera video. Eu nu inteleg de ce Politia nu apeleaza la populatie, la fel ca in tarile din Vest! Am zis sa mai asteptam o saptamana, ca poate-l prinde Politia. Acum, dupa felul cum se misca lucrurile in Romania, nu prea mai am incredere, asa ca am decis sa public filmarea si sa-l ofer Politiei pe tava, daca am noroc…”, ne-a declarat apropiatul proprietarei apartamentului de pe Garii.

Sursa citata a reusit sa creioneze si un sumar portret-robot al celui care a intrat in locuinta: inaltime maxim 160 cm, slab, cu cioc.

Comentarii