stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Hingherii captureaza maidanezii de pe strazile Brailei | Primarul Dragomir: „GATA! Era cazul sa incepem! Locul cainilor nu este pe strada”

Primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un material video realizat de Politie Locala in timpul unei actiuni de capturare a cainilor fara stapan. In filmulet apar braileni care ii sustin pe hingheri, dar si persoane care ii jignesc, sarind in apararea patrupezilor pe care ii hranesc langa blocuri.

„GATA !!! Era cazul sa incepem !!! AM INCEPUT !!! MAI PUTINI CAINI PE STRAZILE DIN BRAILA !!! MAI MULTA SIGURANTA PENTRU COPII SI ADULTI !!! Dialoguri interesante. In prezenta reprezentantilor primariei oamenii prin curaj. Unii ne sustin, ii apostrofeaza pe vecinii lor care cresc caini la scara blocului …….. si altii cred ca asa se manifesta dragostea ….. cu focare de infectie in fata geamului, cu adaposturi improvizate si ……. blesteme …… dar mai bine sa analizati dvs !!! Si noi iubim cainii, dar locul lor nu este pe strada. Sunt multi caini pe strazi. Nu vom rezolva aceasta problema foarte repede, dar o vom rezolva legal si cu eficienta”, a scris Dragomir intr-un mesaj care insoteste materialul video.

Reamintim faptul ca, recent, Marian Dragomir a anuntat ca a luat hotararea ca maidanezii agresivi si bolnavi sa fie eutanasiati, amintind faptul ca, in perioada 2016-2017, peste 2.000 de braileni au fost muscati de caini.

Comentarii