stiri Braila – debraila.ro

VIDEO & FOTO Accident CUMPLIT la Oprisenesti / O persoana a murit, alte 5 au fost ranite – 3 galateni si 2 braileni

Un accident grav s-a produs, vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, pe drumul national 2B, in apropiere de Oprisenesti. O persoana si-a pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite, dupa ce o masina apartinand firmei Tancrad a intrat pe contrasens si a lovit alte doua autoturisme, care circulau pe directia Buzau-Braila.

In masina Tancrad, un Logan MCV, se aflau doi frati din Galati, insa doar unul dintre ei, cel care a murit, era angajatul firmei de constructii, desi nu el a condus masina. Avea 53 de ani. Galatenii trebuiau sa ajunga la Brasov.

Loganul a lovit initial un Jeep, in care se aflau doi galateni, de 30 si, respectiv, 57 de ani, care se indreptau spre casa, iar apoi cea de-a doua masina, inscriptionata „Napolact”, in care se aflau doi braileni, de 34 si 47 ani.

„Nu mai stiu nimic. Ne-a lovit ceva de pe contrasens si apoi s-a rupt filmul. Noroc ca am scapat cu viata. Ploua foarte tare si nu prea era vizibilitate si Loganul cred ca avea si viteza”, a declarat soferul autoturismului de teren pentru debraila.ro.

Jeepul a rulat mai bine de 200 de metri pe sosea, intrand pe contrasens si oprindu-se pe camp. Si masina „Napolact” a ajuns in decor, insa la cativa metri de locul impactului.

„Erau cei doi, in Logan si in masina aia cu „Napolact”, prinsi intre fiare. Am oprit si eu si o alta persoana si ne-am dus imediat la ei, dar nu am putut face nimic. Loganul mergea cu viteza mare si deodata a intrat pe contrasens”, ne-a precizat si unul dintre soferii care au vazut accidentul.

Circulatia a fost blocata aproximativ o ora, pe ambele sensuri.

Comentarii