stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Fara permis, un tanar din Gropeni a facut praf trei masini si apoi a fugit | Conducea un Land Rover neinmatriculat

In dimineata zilei de sambata, in jurul orei 04:00, politistii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Tichilesti ar fi fost avariate trei autoturisme.

Soferul unui autoturism Land Rover, care circula pe DJ 212, in localitatea Tichilesti, a pierdut controlul volanului si a lovit un autovehicul ce se afla parcat, iar apoi, din impact, acesta din urma a fost proiectat in alte doua autovehicule parcate, rezultand avarierea tuturor masinilor implicate.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum, imediat dupa impact, soferul coboara de la volan, ia ceva din masina cu numere de Anglia – cel mai probabil documente, iar apoi fuge.

In cele din urma, politistii au reusit sa il identifice pe barbatul aflat la volan, stabilind ca este vorba despre un tanar din comuna Gropeni, in varsta de 25 de ani, care nu detine permis de conducere.

Mai mult decat atat, masina pe care a condus-o nu este inmatriculata.

Politistii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

VIDEO cu momentul impactului AICI

Comentarii