stiri Braila – debraila.ro

VIDEO – exclusiv | Femeie OMORATA de o masina in fata restaurantului de la Brotacelu’ | Victima doar ce iesise din local | Soferul are 20 de ani!

Tragedie in fata restaurantului de la Popasul Brotacelul. O femeie a murit, duminica seara, in jurul orei 21:15, la scurt timp dupa ce a iesit din local, fiind spulberata de o masina.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, victima are 49 de ani si este din municipiul Braila. Aceasta traversa neregulamentar drumul national 2B pentru a ajunge in parcare, moment in care a fost lovita de un autoturism condus de un tanar, in varsta de 20 de ani, care circula dinspre Faurei spre Ianca.

La locul accidentului a ajuns un echipaj medical, insa, din nefericire, viata femeii nu a mai putut fi salvata. Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Soferul, originar din localitatea Dedulesti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Majoritatea clientilor restaurantului traverseaza soseaua prin loc nepermis pentru a ajunge la masinile parcate chiar vis-a-vis de local, intr-o zona slab luminata si cu o vizibilitate redusa.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Comentarii