stiri Braila – debraila.ro

VIDEO – exclusiv | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea Brailei de sotul amantei | „Filmeaza cum ma p*s pe el! Sa spui la Politie ca te-am violat. Ce cauti cu ea?”

Scenele socante s-au petrecut in urma cu aproximativ doua saptamani, mai exact in seara Ajunului Craciunului, pe un camp de la marginea orasului, in zona statiei de epurare de pe digul Braila-Galati.

In filmuletul publicat in exclusivitate de DEBRAILA.ro se observa cum un adolescent este lovit de mai multe ori in zona capului si batjocorit de un barbat care vorbeste despre o presupusa relatie pe care victima ar fi avut-o cu sotia sa. 

Baiatul de 17 ani a anuntat Politia prin apel la 112, insa, potrivit informatiilor DEBRAILA.ro, nu a sesizat si umilinta prin care a trecut, ci doar faptul ca a fost batut, oamenii legii deschizand dosar penal pentru lovire sau alte violente. Mai mult decat atat, adolescentul, care ar fi fost lasat dezbracat pe marginea soselei, nu a solicitat ingrijiri medicale.

Se pare ca agresorul si-ar fi trimis intentionat sotia la intalnire cu baiatul din imagini, cu scopul de a ii surprinde impreuna.

Dupa ce l-a batut, barbatul de 36 de ani a urinat pe fata victimei, care ii cere de mai multe ori iertare.

ATENTIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

 

Comentarii