stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | DOSAR PENAL în cazul prăbușirii tavanului de la restaurantul „La Buni” | NOI IMAGINI surprinse imediat după sosirea pompierilor | Sistemul de ventilație – o posibilă cauză, susține patronul

A fost deschis dosar penal în cazul prăbușirii tavanului de rigips al restaurantului „La Buni”, chiar în timpul unei nunți.  Se pare că ancheta vizează infracțiunea de distrugere din culpă. 

În ciuda faptului că au existat și două persoane rănite, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, cercetările în dosarul penal nu se derulează și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă întrucât răniții nu au fost transportați la spital, ci au primit îngrijiri medicale la fața locului.

De cealaltă parte, patronul restaurantului „La Buni”, care, momentan, se află în străinătate, susține că se va întâlni cu mirii pentru a vedea cum îi poate despăgubi pentru incident. Acesta a mai afirmat că o posibilă cauză a prăbușirii tavanului este sistemul de ventilație.

PLANUL ROȘU de intervenție

Reamintim faptul că, duminică seară, în jurul orei 22:15, un apel la 112 anunța faptul că tavanul unui local s-a prăbușit în timpul unei nunți la care participau aproximativ 60 de persoane. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, la fața locului fiind direcționate patru autospeciale cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ.

Din fericire, tavanul de rigips nu s-a prăbușit brusc: întâi a căzut un candelabru chiar pe masa mirilor, apoi altul pentru ca, în cele din urmă, tavanul să se curbeze și să pice.

Nuntașii au reușit să se autoevacueze. Doar două persoane au fost lovite ușor în zona capului, în timp ce alta a suferit un atac de panică.

VIDEO CLICK AICI: imagini surprinse de un nuntaș imediat după sosirea pompierilor

 

 

Comentarii