stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Doi tineri care par a fi drogati, filmati pe scarile unui bloc din Braila | Locatar: „Am gasit si seringi, ca ei vin mereu aici. Poate se sesiseaza cineva”

Doi tineri care manifesta un comportament ciudat au fost filmati, duminica dimineata, in timp ce stateau pe scarile de la intrarea auxiliara a blocului nr. 16 de pe Calea Calarasilor. Este vorba despre o zona din spatele blocului in care functioneaza agentia TRANSMARIAN, langa cladirea CONCIVIA.

Locatara care ne-a trimis filmuletul sustine ca cei doi vin aproape zilnic in acel loc, uneori lasand in urma chiar si seringi folosite.

„Ei vin mereu, cam in fiecare zi, la scara din spate. Multi vecini i-au vazut si tavaliti pe jos, strigand… Alteori, mergeau exact ca cei pe care ii mai arata la televizor, aia drogati. Eu am gasit chiar si seringi cu ac de cateva ori. Daca le spui ceva, fac urat si nu stii cum reactioneaza. Oricum, speram ca poate se sesizeaza cineva. Sunt si copii care se joaca in spatele blocului, mai ales acum ca e cald”, a precizat femeia in mesajul care insoteste filmuletul.

In ultimul an, mai multi tineri au fost filmati in diferite zone din oras in timp ce se miscau greoi, cu mainile atarnate pe langa corp si genunchii indoiti, comportandu-se de parca nu auzeau si nu vedeau nimic din ce se intampla in jurul lor. Starea de agonie se pare ca este indusa de un drog nou aparut pe piata din Romania, denumit „Zombie”.

Comentarii