stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Cursa MORTII Maraloiu-Braila: Un TIR intrat pe contrasens a omorat doua persoane

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, in jurul orei 08:00, pe drumul national 22, intre localitatile Sutesti si Gradistea, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost izbit violent de un autocamion.

Soferul autovehiculului (foto) care transporta persoane si o pasagera au murit, iar alte patru persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 68 de ani – aflate tot in microbuz, au ajuns la spital.

Conducatorul auto al TIR-ului. un constantean de 29 de ani, care se deplasa dinspre Braila spre Ramnicu Sarat, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, unde a lovit microbuzul firmei „Gebamy”, care circula pe ruta Maraloiu-Braila. Impactul a fost devastator.

Era inceputul unei banale zile de munca pentru Gabriel Cristian Chioreanu, unul dintre cei mai experimentati soferi ai „Gebamy”. Barbatul, in varsta de 39 de ani, a lasat in urma doi baieti minori. Vestea a picat ca un trasnet pentru cei care l-au cunoscut.

Se pare ca Gabriel ar fi vrut sa evite tragedia – vazand ca autocamionul isi pierduse directia, insa nu a putut parasi carosabilul, oprindu-se in parapetii metalici de pe marginea drumului.

In tragicul accident rutier a decedat si o femeie de 64 de ani, din satul Maraloiu.

Circulatia a fost blocata cateva ore pe drumul national 22, circulandu-se pe un singur sens.

Soferul TIR-ului, care s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, nu consumase bauturi alcoolice.

 

Vom reveni cu detalii!

Comentarii