stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Coronavirus. Primele masuri la Braila: spatiu de carantina in municipiu | 7 braileni, in carantina la domiciliu | ANUNTUL prefectului Boboc

Prefectul Catalin Boboc a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca o cladire din municipiul Braila va deveni spatiu de carantina pentru persoanele care vin din zonele unde au fost confirmate infectii cu coronavirus.

Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si este una provizorie, urmand ca autoritatile sa identifice un imobil din afara municipiului.

La acest moment, 7 persoane, printre care si doi minori, se afla in carantina la domiciliu. Este vorba despre unul dintre cei trei muncitori intorsi din China – la inceputul lunii februarie, si patru persoane care au venit, zilele trecute, din Italia.

Prefectul a precizat faptul ca “astazi nu avem vreun risc in Braila”, subliniind faptul ca au fost luate masuri preventive.

Printre acestea se numara si o solicitare adresata operatorilor de transport persoane, care trebuie sa comunice Institutiei Prefectului “toate cursele internationale care urmeaza sa soseasca in zona noastra”.

DECLARATIILE prefectului Catalin Boboc cu privire la masurile luate de autoritati.

 

 

Comentarii