stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Braileni pusi sa mature cojile de seminte aruncate pe jos: „Ne cerem scuze! Hai, da o matura…” / „Stai sa-mi dau parul, sa nu ma vada!” | Amenzi de 8.000 de lei!

Mai multi braileni au fost amendati de Politia Locala si pusi sa stranga, cu matura si farasul, cojile de seminte aruncate pe trotuar. Persoanele in cauza au primit amenzi in valoare totala de 8.000 de lei.

In perioada 30 iulie-3 august, politistii locali au aplicat numeroase sanctiuni sanctiuni contraventionale, printre care si persoanelor care au incalcat prevederile privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului.

Astfel, opt persoane, doi barbati si sase femei – cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, au fost surprinse de oamenii legii consumand semninte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos in zona Falezei Dunarii, pe strazile Radu-Negru, Ancorei si Decebal, dar si in statia de autobuz „Piata Vidin”. Dupa ce au primit fiecare cate o amenda de 1.000 de lei, brailenii au pus constiincios mana pe matura si au curatat locurile in care aruncasera cojile de seminte.

Totodata, in aceeasi perioada, doi barbati au fost amendati cu cate 1.000 de lei pentru ca beau alcool pe domeniul public – in locuri neamenajate, iar un alt barbat a fost sanctionat cu 100 de lei pentru ca fuma in parculetul de joaca pentru copii de pe Calea Galati.

Comentarii