stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | ACCIDENTUL de la Marex: A MURIT unul dintre soferii implicati! | Soferul vinovat a pierdut controlul volanului

Un grav accident rutier s-a produs, marti, in jurul orei 11:30, pe drumul national 2B, intre municipiul Braila si satul Lacu-Sarat, in zona „Marex”. Potrivit informatiilor furnizate de ISU „Dunarea”, patru persoane au fost ranite in urma impactului dintre trei autoturisme.

Vinovat de producerea accidentului este un brailean de 47 de ani. Acesta, in timp ce conducea un autoturism pe drumul national, dinspre Braila catre Lacu Sarat, in incercarea de a face loc unui vehicul care se angajase anterior in depasirea sa, ar fi franat, moment in care ar fi pierdut controlul asupra volanului.

Atunci, soferul ar fi patruns pe contrasens unde ar fi intrat in coliziune cu doua masini ce se deplasau pe sensul de mers Lacu Satat-Braila.

In urma impactului, patru persoane, cu varste cuprinse intre 41 si 68 de ani, toate din Braila, au fost ranite, fiind transportate la spital. Trei dintre persoane au fost scoase de pompieri dintre fiarele contorsionate.

Din nefericire, unul dintre soferii implicati in accident a murit pe patul de spital. Barbatul de 68 de ani fusese adus la unitatea spitaliceasca in stop cardio respirator.

Ceilalti doi soferii implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporală din culpa.

Traficul a fost blocat pe drumul national 2B, circulatia fiind deviata de politisti pe rute ocolitoare. Dupa aproximativ doua ore, circulatia a fost reluata.

Comentarii