stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | ACCIDENT GRAV pe DIG | 4 femei si 3 barbati au ajuns la spital | STAREA ranitilor | Cum S-A PRODUS accidentul

Un grav accident a avut loc, duminica seara, pe digul Braila – Galati, in apropiere de Apan, mai exact la intersectia drumului national 22B cu strada Cezar Petrescu. Doua masini au intrat in coliziune, sapte persoane fiind ranite. Pentru scoaterea unei persoane dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia unui echipaj de Descarcerare.

Patru femei si trei barbati, cu varste cuprinse intre 23 si 43 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean.

Toti ranitii sunt in afara oricarui pericol, constienti, cu politraumatisme. Unii au suferit traumatisme mai puternice, precum fractura deschisa la gamba, plaga de scalp sau traumatism cranio-facial cu plaga frontala deschisa. Este posibil ca trei dintre raniti sa fie transportati la spitale din capitala.

Vinovat de producerea accidentului ar fi soferul autotuturismului Renault, care, in timp ce circula dinspre Braila spre Galati, a pierdut controlul volanului, intrand pe contrasens, unde a izbit un Ford Fiesta. In Renault se aflau doua femeie si un barbat – pasageri, iar in Ford, pe langa sofer, doua femei.

Cei doi conducatori auto, ambii braileni, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii